Over ons

Vind diegene maar. Die perfecte kandidaat/kandidaten waar nog tien andere bedrijven op azen. De vijver is klein, de concurrentie is groot. Jouw tijd is beperkt en je wervingsbudget niet eindeloos.

Duurzame matches
The Workbrand helpt je. Wij zorgen dat jouw budget resultaatgericht ingezet wordt, dat jij opvalt tussen al dat arbeidsmarktcommunicatiegeweld en dat je de kandidaten vindt die bij je passen én blijven. Want binnenhengelen is één, maar loyale medewerkers vinden die geschikt zijn voor de functie én passen bij jouw bedrijfscultuur, een uitdagende nummer twee.

The Workbrand werkt
The Workbrand is de adviseur en sparringpartner die de belangrijke basis voor jouw arbeidscommunicatie legt en de uitvoerende hulp die desgewenst een hoop werk voor je uit handen neemt. We zijn heel goed op de hoogte van wat er in de regio speelt, wat de trends zijn en hoe je daarop kunt inspelen. We weten wat werkt én wat niet. En dat werkt…

Yolanda, Thirza en Priscilla van The Workbrand in Terneuzen

Voor wie

The Workbrand is er voor iedereen die weet/ervaart dat het in arbeidsmarktcommunicatie nodig is om te werken vanuit een goed doordachte strategie met onderscheidende communicatie en een groot draagvlak. Mee eens? Dan zit je goed bij The Workbrand. Met jouw commitment en onze expertise bereiken we de beste resultaten.

Oh, en sta je open voor feedback? Dan is dat mooi meegenomen. Want wanneer wij iets signaleren dat jij als werkgever beter zou kunnen doen, zeggen we het ook. We geven gevraagd en ongevraagd advies en zijn open en eerlijk over knelpunten en verbeterkansen. Ons doel: van jou echt dé werkgever in de sector maken.

Team

Het team van The Workbrand bestaat uit ervaren en gedreven recruitment- en communicatieprofessionals. Dankzij onze achtergrond in deze twee vakgebieden maken we het verschil in jouw arbeidsmarktcommunicatie.

Thirza

Oprichter en eigenaar van The Workbrand

Kijkt verder dan de horizon. De ideeënstroom van inspiratie loopt dag en nacht door, met een energie die even groot is als de complexiteit van een uitdaging. Het kan je simpelweg niet ontgaan dat Thirza ergens binnenkomt. Ze neemt je mee in haar creatieve enthousiasme en laat je kansen zien die jij voor problemen aanzag. Haar ultieme doel? Mensen laten floreren in hun werkomgeving. De combinatie van slimme strategieën met jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling & arbeidsmarktcommunicatie, zijn garantie voor jouw succes.

E-mail Thirza LinkedIn van Thirza

Priscilla

Adviseur

Ready, set, go! Doelen haal je door in actie te komen. Daar hoeven niet altijd alle lichten voor op groen te staan, resultaten spreken voor zichzelf. In no time wordt een idee een plan en staan jullie samen de stappen af te vinken. Met haar achtergrond in recruitment en marketing vindt Priscilla voor iedere uitdaging de juiste oplossing. Eerlijk, direct en doortastend. Jouw missie wordt haar missie en ze blijft naast je staan tot het eind.

E-mail Priscilla LinkedIn van Priscilla

Yolanda

Tekstschrijver

Yolanda en schrijven is een match made in heaven. Toch vrezen we haar op een dag kwijt te raken aan jouw vacature. Zó enthousiast is ze over iedere functie waarover ze schrijft. Die betrokkenheid ervaar je ook in haar interviews en vind je terug in haar teksten. Het liefst diept ze een onderwerp volledig uit om daarna de verbale schijnwerpers op de sterke kanten te zetten.

E-mail Yolanda LinkedIn van Yolanda