Opdrachtgevers

We kunnen je hier natuurlijk vertellen hoe goed wij zijn. We hebben de verleiding weerstaan en laten onze klanten aan het woord.

Reviews

 • "The Workbrand heeft ons enorm geholpen om op relatief korte termijn veel nieuw potentieel personeel te spreken en te laten instromen . De lijntjes zijn kort en ze bezitten de creativiteit die wij nodig hebben voor onze werving en selectie."

  Bert Graaff, Directeur

  DeltaSafe Security

 • "De kennis, kunde en vooral je energie die je met ons hebt gedeeld, heeft ons echt heel erg vooruitgeholpen. De vorige ronde kregen we twee sollicitaties van kandidaten die niet passend waren. Nu waren dat er 13 en hebben we uit 3 goede kandidaten een nieuwe medewerker gekozen."

  Remco Wisse, Programmaleider

  Viazorg

 • "We hebben in 2020 de hulp ingeroepen van Thirza van The Workbrand. Zij heeft ons geholpen ons instroomproces te analyseren en te kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Sinds begin dit jaar werken we nauw samen met Priscilla, Thirza en Yolanda om onze werving- en selectieactiviteiten en onboarding anders en proactiever te organiseren. De samenwerking, de expertise en de voortvarendheid waarmee The Workbrand ons ondersteunt is in een woord TOP. We hebben in een paar maanden tijd al mooie stappen gezet. Stappen die we zonder de inzet van The Workbrand niet zouden hebben bereikt."

  Elles Hartog, HR Adviseur

  Waterschap Scheldestromen

 • "We zijn maart 2022 in zee gegaan met The Workbrand. Ze hebben op een professionele manier de wervingscampagne in de markt gezet. Ondanks de zeer krappe arbeidsmarkt hebben we de mensen die we zochten gevonden. De wervingscampagne is dan ook zeker een succes. We zetten nog steeds de wervingscampagne in om nog meer nieuwe mensen aan ons te binden." (Ondertussen heeft er ook een tweede succesvolle campagne plaatsgevonden.)

  Jan de Koeijer, HRM & Financial Manager

  KOTRA Logistics

 • "We hebben The Workbrand gevraagd om met ons mee te denken over onze Employer Branding. Thirza werkt één dag in de week op ons bedrijf, zodat de lijnen kort blijven en we direct kunnen schakelen. We hebben al vele successen geboekt met nieuwe vacatureteksten en verschillende campagnes. Intern zijn meerdere collega’s ambassadeurs geworden die hun verhaal vertellen aan hun collega’s, maar ook aan de buitenwereld. Deze verhalen komen overeen met wie we willen zijn en wat we willen uitdragen. Zo weet onze nieuwe collega wat hem/haar te wachten staat binnen ons prachtige bedrijf."

  Veli Eryürük, Senior HR Officer

  Elopak

 • "Onze vacature stond 9 maanden open, zonder effect. Sinds hij door jullie is herschreven hebben we maar liefst 5 reacties gehad, waarvan 4 serieuze. Dank jullie wel!"

  Lideke de Zeeuw, HR Business Partner

  Vermeer International

Samen een toffe case maken?

Thirza helpt je graag op weg!

E-mail Thirza 06-57918497 LinkedIn van Thirza

Thirza

Oprichter en eigenaar van The Workbrand