Employer Branding

Jij weet dat je organisatie een geweldige plek is om te werken. Je collega’s zijn het met je eens. De uitdaging? Te weinig mensen weten wat je te bieden hebt.

Je hebt al 10K uitgegeven aan een mediacampagne. Indeed en LinkedIn zijn trouwe afnemers van jouw maandelijkse bijdrage. Je post je suf aan vacatures op alle mogelijke social mediakanalen. Maar de resultaten blijven achter.

Wat als je een handleiding of richtlijn zou hebben voor het maken van de juiste keuzes in je wervingsstrategie? Wat als het zou lukken om datgene wat jij en je collega’s voelen, te vertalen in een sterk verhaal?

We hebben we oplossing voor je. Dat is employer branding. Letterlijk: het versterken van je werkgeversmerk. Daarmee helpen we je graag op weg. Bijvoorbeeld in een online sessie of employer brand-sprint met je team. Of door je employer value proposition te definiƫren of her-ijken.

Ons advies is altijd op basis van betrouwbare doelgroependata en op maat van jouw organisatie. Vanuit oprechte betrokkenheid met jou en je medewerkers.

Laptop met document

Employer Brand Scan

Til je werkgeversmerk naar een hoger niveau. Je hebt het gevoel dat employer branding al te lang op je to-do…

Lees meer

Employer brand-sprint

Jij hebt de voordelen van (werken bij) jouw organisatie in beeld. En gaat graag zelf aan de slag met het…

Lees meer
Thirza en Priscilla van The Workbrand in Terneuzen

Employer Value Proposition

Weten hoe je jouw arbeidscommunicatie moet inzetten, begint bij weten wat jij je kandidaten te bieden hebt en waarin jij…

Lees meer

Meer weten over Employer Branding?

Thirza vertelt je hier graag meer over!

E-mail Thirza 06-57918497 LinkedIn van Thirza

Thirza

Oprichter en eigenaar van The Workbrand